Ideja e themelimit të kompanisë, filloi nga viti 2019.
Gjej problemin dhe krijo zgjidhjen…Kjo është ajo qe na shtyu të mendojmë mbi problemet që po hasnin cdo ditë bizneset, dhe ajo ishte promovimi /komunikimi në mënyre jo-profesionale i produkteve/shërbimeve përmes rrjeteve sociale.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ne si grup i përkushtuar ndaj marketingut digjital, lexuam dhe u trajnuam në këtë fushë, mirpo ende nuk ishim të gatshëm të krijojme kompaninë, shkak ishte jo-vetdijesimi i bizneseve për rendesine e marketingut digjital, deri në një moment të cakutar kur ndërroi situata.

Në muajin Prill të vitit 2020 si shkak i mbylljes së bizneseve nga Virusi Covid-19, ato filluan të kuptonin rëndësine e marketingut digjital dhe shitjet online filluan të jen burimi i vetem i bizneseve në atë kohë. Ishte koha e duhur për të bashkëpunuar me kompanitë tjera, në fillim si freelancer.

Ndërkaq në muajin Korrik të vitit 2021, vendosëm të regjistrojmë edhe zyrtarisht si kompani, dhe ashtu ndodhi.

EKIPA JONE
CEO - FOUNDER
MENAXHERE
KONTABILIST
DIZAJNER
VIDEO EDITOR
PROGRAMER
Scroll to Top